Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Riotto Botanical Co.,Ltd.

καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
Αυτό είναι μερικές από την τα πιό εύγευστοτα και flavorful κουρκουμίνη/turmeric που έχω δοκιμάσει πάντα. Το άρωμα είναι αντίθετα από όλα τα προηγούμενα turmeric προϊόντα που πρέπει να λάβω και μυρωδιές θαυμάσιες. Εξαιρετικά υψηλός - ποιότητα, άριστη συνέπεια, και όμορφο χρώμα!

—— Julie Banas

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό, well-produced χορτάρι. Εντυπωσιάστηκα με τη ναυτιλία και τη resealable τσάντα, καθώς επίσης και τη σε απευθείας σύνδεση τεκμηρίωση. Υψηλός - ποιότητα, χορτάρι θεραπείας. Γρήγορη παράδοση!

—— Ο Δρ Bill Stillwell

Είμαι Online Chat Now

Riotto Botanical Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd.
Η ομάδα μας Δραστηριότητες χτισίματος ομάδας Εμφάνιση Εργοστάσιο Παραγωγή και δοκιμή

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : RIOTTO
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-200000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Ιδρυμένο το 2010, RIOTTO είναι κύριος κατασκευαστής διαιτητικού, των τροφίμων και των θρεπτικών συμπληρωμάτων. Το εργοστάσιό μας χτίστηκε κάτω από τα πρότυπα της κκπ αυστηρά με το τυποποιημένο εργαστήριο 9000m2 κκπ και τους πλήρεις ανοξείδωτους εξοπλισμούς εξαγωγής. 

 

Οι παγκόσμιας ποιότητας εγκαταστάσεις μας είναι οργανικές, ISO 9001, HACCP, Kosher, Halal που αναγνωρίζονται και που εξοπλίζονται με το HPLC, την ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ HS, το IR κ.λπ. για να υποστηρίξει στο εσωτερικό QC. Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι ιδιόκτητες μέθοδοι κατασκευής μας εξασφαλίζουν την αγνότητα, τη συνεπή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά των διαιτητικών και συμπληρωμάτων υγείας όπως τα οργανικά χορτάρια, οι σκόνες, τα βοτανικά αποσπάσματα, το έλαιο και οι χημικές ουσίες, κ.λπ.

 

Riotto Botanical Co.,Ltd.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ:

 

1.The πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής για την εξαγωγή στη βορειοδυτική περιοχή.

παραδοσιακές γραμμές παραγωγής 2.Ten.

3.Scientific έρευνα και κτήριο διδασκαλίας με τον τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων. Το εργαστήριό μας είναι συνεργάζεται με το βορειοδυτικό πανεπιστήμιο.

4.100000 εργαστήριο καθαρισμού βαθμού

5.All η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από την ηλιακή σκόνη

6.A το σύστημα βιοαερίων και μια οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος λιπάσματος καθιερώθηκαν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν καλύτερα τα απόβλητα εξαγωγής.

 

Riotto Botanical Co.,Ltd.


είμαστε επίσης ικανοί να κάνουμε την περαιτέρω επεξεργασία στα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όπως η κοκκιοποίηση, τη διατύπωση και την κάψα. Είμαστε υπερήφανοι για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση πελατών μας για τη βεβαιώσιμη ποιότητα και την καλύτερη αξία. 

Riotto Botanical Co.,Ltd.

 

Riotto Botanical Co.,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Riotto Botanical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Sophie

Τηλ.:: 86-29-86517277

Φαξ: 86-29-86190972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)