Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Riotto Botanical Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
Αυτό είναι μερικές από την τα πιό εύγευστοτα και flavorful κουρκουμίνη/turmeric που έχω δοκιμάσει πάντα. Το άρωμα είναι αντίθετα από όλα τα προηγούμενα turmeric προϊόντα που πρέπει να λάβω και μυρωδιές θαυμάσιες. Εξαιρετικά υψηλός - ποιότητα, άριστη συνέπεια, και όμορφο χρώμα!

—— Julie Banas

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό, well-produced χορτάρι. Εντυπωσιάστηκα με τη ναυτιλία και τη resealable τσάντα, καθώς επίσης και τη σε απευθείας σύνδεση τεκμηρίωση. Υψηλός - ποιότητα, χορτάρι θεραπείας. Γρήγορη παράδοση!

—— Ο Δρ Bill Stillwell

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εισαγωγή εργοστασίων:

   

  1. Η πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής για την εξαγωγή στη βορειοδυτική περιοχή.

  Δέκα παραδοσιακές γραμμές παραγωγής.

  2. Επιστημονική έρευνα και κτήριο διδασκαλίας με τον τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων. Το εργαστήριό μας είναι συνεργάζεται με το βορειοδυτικό πανεπιστήμιο.

  3. εργαστήριο καθαρισμού 100000 βαθμού

  4. Όλη η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από την ηλιακή σκόνη

  5. Ένα σύστημα βιοαερίων και μια οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος λιπάσματος καθιερώθηκαν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν καλύτερα τα απόβλητα εξαγωγής.

  Riotto Botanical Co.,Ltd.Riotto Botanical Co.,Ltd.Riotto Botanical Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  Καθιερωμένο το 2010, RIOTTO είναι κύριος κατασκευαστής των βοτανικών αποσπασμάτων, των τροφίμων και των θρεπτικών συμπληρωμάτων. Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων μας έχει κερδίσει αναγνώριση μέσα στη βιομηχανία για την ποιότητα και την αξία των συστατικών μας. Το Riotto λειτουργεί ως κατασκευαστής, εξαγωγέας και περαιτέρω επεξεργαστής για τα προϊόντα. Έχουμε την ικανότητα να παραγάγουμε τα υγρά, τις κάψες, τις σκόνες και τα προϊόντα ταμπλετών από την έννοια όλος ο τρόπος στην τελειωμένη συσκευασία. Είμαστε υπερήφανοι για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση των πελατών μας για τη βεβαιώσιμη ποιότητα και την καλύτερη αξίαRiotto Botanical Co.,Ltd.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού ανάπτυξης, μεθόδων παραγωγής και εξεταστικών μεθόδων. Το Riotto χτίστηκε κάτω από τα πρότυπα της κκπ αυστηρά με το τυποποιημένο εργαστήριο 9000m2 κκπ και τους πλήρεις ανοξείδωτους εξοπλισμούς εξαγωγής.

  Συμμετέχουμε στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση των διάφορων εκχυλισμάτων φυτών, των τροφίμων και των θρεπτικών συμπληρωμάτων. Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων μας έχει κερδίσει αναγνώριση μέσα στη βιομηχανία για την ποιότητα και την αξία των συστατικών μας.

  Riotto Botanical Co.,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Riotto Botanical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Sophie

Τηλ.:: 86-29-86517277

Φαξ: 86-29-86190972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)