Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
Αυτό είναι μερικές από την τα πιό εύγευστοτα και flavorful κουρκουμίνη/turmeric που έχω δοκιμάσει πάντα. Το άρωμα είναι αντίθετα από όλα τα προηγούμενα turmeric προϊόντα που πρέπει να λάβω και μυρωδιές θαυμάσιες. Εξαιρετικά υψηλός - ποιότητα, άριστη συνέπεια, και όμορφο χρώμα!

—— Julie Banas

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό, well-produced χορτάρι. Εντυπωσιάστηκα με τη ναυτιλία και τη resealable τσάντα, καθώς επίσης και τη σε απευθείας σύνδεση τεκμηρίωση. Υψηλός - ποιότητα, χορτάρι θεραπείας. Γρήγορη παράδοση!

—— Ο Δρ Bill Stillwell

Είμαι Online Chat Now

Riotto Botanical Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd. Riotto Botanical Co.,Ltd.
Η ομάδα μας Δραστηριότητες χτισίματος ομάδας Εμφάνιση Εργοστάσιο Παραγωγή και δοκιμή

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : RIOTTO
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-200000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η επιχείρησή μας ιδρύεται το 2010, συμμετέχουμε ειδικά στην παραγωγή των βοτανικών αποσπασμάτων. Το γραφείο μας βρίσκεται στο νέο κτήριο αιώνα σε xi'an, και το εργοστάσιό μας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Shanyang. όποιος καλύπτει μια περιοχή 52mu, με η περιοχή 31, 054 τετραγωνικά μέτρα. 

 

Για το εργοστάσιο, σκέφτομαι το εργοστάσιό ότι μας θα είναι καλύτερο σε xi'an. Δεδομένου ότι έχουμε την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής για την εξαγωγή στη βορειοδυτική περιοχή. Είναι euquipped με μια συνεχή μηχανή αντίρροπης εξαγωγής και μια κεραμική μηχανή συγκέντρωσης διήθησης μεμβρανών υπερβολική. Μόνο μια μηχανή θα μπορούσε να επεξεργαστεί 15 τόνους πρώτων υλών κάθε μέρα. Η κεραμική μηχανή συγκέντρωσης διήθησης μεμβρανών μας υπερβολική έχει το πλεονέκτημα της διατήρησης της ενέργειας, χαμηλή θερμοκρασία που θα μπορούσε να αποφύγει τα αποτελεσματικά συστατικά από. Και έχουμε επίσης δέκα παραδοσιακές γραμμές παραγωγής με δέκα δεξαμενές εξαγωγής και 8 κενές δεξαμενές συγκέντρωσης. Επιτέλους έχουμε τον ξεραίνοντας πύργο ψεκασμού 2. 350and 200. 

 

 

Το εργαστήριό μας συνεργάζεται με το βορειοδυτικό πανεπιστήμιο. Επιστημονική έρευνα και κτήριο διδασκαλίας, θα σας παρουσιάσουμε αργότερα. στο εσωτερικό το εργαστήριο QA/QC μας είναι κάτω από την κατασκευή, που σχεδιάζεται για την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο. Ο πρώτος όροφος είναι για τη διοικητική περιοχή γραφείων το εργαστήριό που μας θα είναι στο πάτωμα sencond, με τον τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων. Είμαι ευτυχής να σας προσκαλέσω για να μας επισκεφτώ πάλι. 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Riotto Botanical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Sophie

Τηλ.:: 86-29-86517277

Φαξ: 86-29-86190972

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)