Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνεργό φαρμακευτικό συστατικό

Μη τοξική Tranexamic όξινη υγρή καλλυντική καλή διαπερατότητα πρώτης ύλης CAS 110-27-0

καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
Αυτό είναι μερικές από την τα πιό εύγευστοτα και flavorful κουρκουμίνη/turmeric που έχω δοκιμάσει πάντα. Το άρωμα είναι αντίθετα από όλα τα προηγούμενα turmeric προϊόντα που πρέπει να λάβω και μυρωδιές θαυμάσιες. Εξαιρετικά υψηλός - ποιότητα, άριστη συνέπεια, και όμορφο χρώμα!

—— Julie Banas

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό, well-produced χορτάρι. Εντυπωσιάστηκα με τη ναυτιλία και τη resealable τσάντα, καθώς επίσης και τη σε απευθείας σύνδεση τεκμηρίωση. Υψηλός - ποιότητα, χορτάρι θεραπείας. Γρήγορη παράδοση!

—— Ο Δρ Bill Stillwell

Είμαι Online Chat Now

Μη τοξική Tranexamic όξινη υγρή καλλυντική καλή διαπερατότητα πρώτης ύλης CAS 110-27-0

Κίνα Μη τοξική Tranexamic όξινη υγρή καλλυντική καλή διαπερατότητα πρώτης ύλης CAS 110-27-0 προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Μη τοξική Tranexamic όξινη υγρή καλλυντική καλή διαπερατότητα πρώτης ύλης CAS 110-27-0

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RIOTTO
Πιστοποίηση: Kosher, ISO, Organic, HACCP
Αριθμό μοντέλου: LTSJ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1kg
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 κλ με το διπλές εσωτερικό πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων/την τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου έξω.
Όροι πληρωμής: D/P, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κλ το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Βαθμός: Βαθμός καλλυντικών Όνομα Προϊόντος: Tranexamic όξινο υγρό
Μορφή: Σκόνη Τύπος: API
Συσκευασία: Τύμπανο, πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο, κενό - που συσκευάζεται, το μπουκάλι, μπορεί Εκχύλιση Τύπος: Υγρός-στερεά εξαγωγή

Ισοπροπύλιο Myristate IPM στην καλλυντική πρώτη ύλη CAS 110-27-0
 

1. Εισαγωγή

 

Ισοπροπύλιο Myristate είναι μια ελαιούχος ουσία με το χαμηλό ιξώδες και μεγάλο spreadability. Μπορεί να διαλυθεί με τους οργανικούς διαλύτες, αδιάλυτους στο νερό. Είναι μια από τις σημαντικές πρόσθετες ουσίες για τα αρίστης ποιότητας καλλυντικά, τα οποία μπορούν να υγράνουν το δέρμα και να φέρουν τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών στο βαθύ του δέρματος.

Ευρέως χρησιμοποιημένος στα καλλυντικά ως υγραίνοντας πράκτορα και γαλακτωματοποιητή, όπως τα προϊόντα αερολύματος, το πετρέλαιο λουτρών, το τρίχα-εδαφοβελτιωτικό, τα προϊόντα φροντίδας δέρματος, κ.λπ.

Όνομα προϊόντων Ισοπροπύλιο myristate
CAS 110-27-0
Βαθμός Καλλυντικός βαθμός
Συσκευασία 175KG/drum
Εμφάνιση Διαφανές υγρό
Αγνότητα 99%
Αποθήκευση Δροσερή και ξηρά θέση
Ειδική βαρύτητα 0.850-0.860
Μοριακό βάρος 270.45
Δείκτης διάθλασης 1.434-1.438

 

2. Λειτουργία

 

Το IPM μπορεί να είναι αναμίξιμο με τον οργανικό διαλύτη, αδιάλυτο στο νερό, μη τοξικός, μη-ενόχληση, η διαπερατότητα είναι good.IPM είναι non-fat emollient και απορροφάται εύκολα από το skin.IPM χρησιμοποιείται κατά ποικίλες επίκαιρες προετοιμασίες. Παραδείγματος χάριν, το IPM είναι ένα self-emulsifying συστατικό σε μια συνταγή της κρύας κρέμας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπόστρωμα για πολλά φάρμακα και τα φάρμακα δερμάτων. Χρησιμοποιείται επίσης στα καλλυντικά σε ένα σταθερό μίγμα νερού και glycerin.IPM μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανυψωτής διείσδυσης κατά τις διαδερμικές προετοιμασίες απορρόφησης σε σχέση με με το θεραπευτικό υπέρηχο και ιονικό delivery.IPM στο πετρέλαιο - η κρέμα στηρίζω-απελευθέρωσης πηκτωμάτων νερού (νερό - πήκτωμα πετρελαίου παρατεταμένο - γαλάκτωμα απελευθέρωσης) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια συστατικά της φάσης πετρελαίου. Η χρήση της κατά τις μη-εκχύσιμες προετοιμασίες επιτρέπεται στο UK.AT PRESENT, αυτό το προϊόν παράγεται από την επιχείρησή μας, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει την εισαγωγή και έχει την καλύτερη ποιότητα industry.is.

 
 

 

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Riotto Botanical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: dh

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα