Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνεργό φαρμακευτικό συστατικό

Καλλυντικό ενεργό φαρμακευτικό συστατικό CAS 123-99-9 βαθμού για τη φροντίδα δέρματος

καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οργανική σκόνη εγκαταστάσεων για τις πωλήσεις
Αυτό είναι μερικές από την τα πιό εύγευστοτα και flavorful κουρκουμίνη/turmeric που έχω δοκιμάσει πάντα. Το άρωμα είναι αντίθετα από όλα τα προηγούμενα turmeric προϊόντα που πρέπει να λάβω και μυρωδιές θαυμάσιες. Εξαιρετικά υψηλός - ποιότητα, άριστη συνέπεια, και όμορφο χρώμα!

—— Julie Banas

Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό, well-produced χορτάρι. Εντυπωσιάστηκα με τη ναυτιλία και τη resealable τσάντα, καθώς επίσης και τη σε απευθείας σύνδεση τεκμηρίωση. Υψηλός - ποιότητα, χορτάρι θεραπείας. Γρήγορη παράδοση!

—— Ο Δρ Bill Stillwell

Είμαι Online Chat Now

Καλλυντικό ενεργό φαρμακευτικό συστατικό CAS 123-99-9 βαθμού για τη φροντίδα δέρματος

Κίνα Καλλυντικό ενεργό φαρμακευτικό συστατικό CAS 123-99-9 βαθμού για τη φροντίδα δέρματος προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Καλλυντικό ενεργό φαρμακευτικό συστατικό CAS 123-99-9 βαθμού για τη φροντίδα δέρματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RIOTTO
Πιστοποίηση: Kosher, ISO, Organic, HACCP
Αριθμό μοντέλου: LTSJ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1kg
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 κλ με το διπλές εσωτερικό πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων/την τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου έξω.
Όροι πληρωμής: D/P, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κλ το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Βαθμός: Καλλυντικός βαθμός Όνομα Προϊόντος: Azelaic όξινη σκόνη
Μορφή: Σκόνη Τύπος: API
Συσκευασία: Τύμπανο, πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο, κενό - που συσκευάζεται, το μπουκάλι, μπορεί Εκχύλιση Τύπος: Υγρός-στερεά εξαγωγή

Azelaic όξινη σκόνη φροντίδας δέρματος βαθμού CAS Νο 123-99-9 καλλυντική 99%

 

1. Εισαγωγή

 

Το Azelaic οξύ είναι μια οργανική ένωση με τον τύπο (CH2) 7 (CO2H) 2. Αυτό το κορεσμένο dicarboxylic οξύ υπάρχει ως άσπρη σκόνη. Βρίσκεται στο σίτο, τη σίκαλη, και το κριθάρι. Είναι ένα συστατικό διάφορων εδαφοβελτιωτικών τρίχας και δερμάτων.

 

Azelaic οξύ, ένα κοινή οξύ, μια εμφάνιση και ιδιότητες ονόματος azelaic των άχρωμων έως ανοικτό κίτρινο κρυστάλλων ή της κρυστάλλινης σκόνης. Ελαφρώς διαλυτός στο κρύο νερό, διαλυτό στο ζεστό νερό, αιθέρας, διαλυτός στην αιθανόλη. Χρησιμοποιημένος ως plasticizer, και χρησιμοποιημένος alkyd στη ρητίνη, το χρώμα και τη χημική σύνθεση.

 

Όνομα: Azelaic οξύ
Μοριακός τύπος: C9H16O4
Μοριακό βάρος: 188.22
CAS ΑΡΙΘ.: 123-99-9
EINECS ΑΡΙΘ.: 204-669-1
Σημείο βρασμού (℃): 286.5℃ (13.3kPa)
Σημείο τήξης: 105-109℃

 

2.FUNCTION

 

1. Απορρόφηση αύξησης μέσω των λειτουργιών δερμάτων, και να λαμπρύνει της αποτελεσματικότητας του κραγιόν.

 

2, εμποδίζουν τη μικροβιακή πρωτεϊνική σύνθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο αντι-ακμής.

 

3, Azelaic άλατα οξέος ή ψευδάργυρου, και η συμβατότητα βιταμινών B6, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα προϊόντα προσοχής τρίχας για

άτομα, ασθένεια κ.λπ. απώλειας τρίχας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Riotto Botanical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: dh

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)