products

EINECS 610-504-8 παράτασης ζωής δια την υγιή προσοχή Resveratrol σκονών Resveratrol

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BOVLIN
Πιστοποίηση: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Αριθμό μοντέλου: BL σκόνη λεκιθίνης σόγιας
Ποσότητα παραγγελίας min: 1kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 ΤΟΝΟΙ ΤΟ ΜΗΝΑ
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: Βοτανικό απόσπασμα Μορφή: Σκόνη
Ποικιλία: Resveratrol Μέρος: Ρίζα
Τύπος εξαγωγής: Διαλυτική εξαγωγή Συσκευασία: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Όνομα προϊόντων: Υγιής προσοχή Resveratrol Λατινικό όνομα: Japonica Houtt Reynoutria.
Εμφάνιση: Λευκό στην ανοικτό κίτρινο σκόνη Μέθοδος δοκιμής: HPLC UV
CAS: 501-36-0 EINECS: 610-504-8
Υψηλό φως:

Παράταση ζωής δια τη σκόνη Resveratrol

,

EINECS 610-504-8 δια τη σκόνη Resveratrol

,

Υγιής προσοχή Resveratrol EINECS 610-504-8


Περιγραφή προϊόντων

Υγιέστερη και νεώτερη υγιής προσοχή Resveratrol εκχυλισμάτων φυτού φυσική
1. Εισαγωγή της υγιούς προσοχής Resveratrol

Resveratrol, ένα μόριο που είναι γνωστό για το περιεχόμενό του στο κρασί. Και σκεφτείτε ότι μπορεί να επεκτείνει τη ζωή. Φαίνεται να είναι αποτελεσματικό στην προστασία της καρδιάς και της ροής αίματος, και μπορεί να είναι μια ευαισθητοποιός ουσία ινσουλίνης. Μπορεί να μην αυξήσει το μήκος της ζωής, αλλά μπορεί να καταστήσει τη ζωή υγιέστερη.

Το Resveratrol είναι μια ευεργετική ένωση στο κόκκινο κρασί, το οποίο συσχετίζεται με την παράταση ζωής και μερικά από τα οφέλη για την υγεία του κρασιού.

Όπως είναι γνωστό, μπορεί να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών. Αλλά δεν έχει έναν νέο και μοναδικό μηχανισμό για να αυξήσει τον ανθρώπινο κύκλο ζωής, αν και είναι πράγματι αποτελεσματικό σε μερικά ερευνητικά ζώα (μύγες φρούτων). Εντούτοις, μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από την αντίσταση καρδιακών παθήσεων και ινσουλίνης, και μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής μέσω αυτού του μηχανισμού.

Παράγει επίσης πολλά ευεργετικά αποτελέσματα μαζί με πολλά bioflavonoids, όπως η μείωση του περιστατικού της οστεοπόρωσης, που βοηθά να έχει επιπτώσεις στην παραγωγή των παχιών κυττάρων (που ευνοούν τη μακροπρόθεσμη παχιά μείωση) και η ρύθμιση της πίεσης του αίματος συνήθως χαμηλώνοντας τη πίεση του αίματος.

 
2. Παράμετροι της υγιούς προσοχής Resveratrol
Όνομα προϊόντων Υγιής προσοχή Resveratrol
CAS 501-36-0
Εμφάνιση λευκό στην ανοικτό κίτρινο σκόνη
EINECS 610-504-8
Αλλιώς RES
Σημείο τήξης 253 έως 255 ° Γ
Χημικός τύπος C14H12O3

 

3. Λειτουργίες της υγιούς προσοχής Resveratrol

1.Resveratrol φαίνεται να είναι ευεργετικό στο μεταβολισμό γλυκόζης. Οι χαμηλότερες δόσεις απαιτούνται για τους ασθενείς στις κακές μεταβολικές καταστάσεις (αντίσταση ινσουλίνης, διαβήτης), και οι υψηλότερες δόσεις απαιτούνται για τους ασθενείς στα προκλινικά κράτη ασθενειών είναι καλό για την αύξηση της ευαισθησίας ινσουλίνης. Οι άνθρωποι μπορούν να είναι ατελέσφοροι και να φανούν να έχουν τα προσωρινά οφέλη. Στο παγκρεατικό επίπεδο, οι υψηλές δόσεις (70-400mg/kg) του resveratrol μπορούν να μειώσουν το θάνατο των παγκρεατικών β-κυττάρων στους αρουραίους. Έχει διαπιστωθεί ότι έχει μια αντιοξειδωτική προστατευτική επίδραση κάτω από 0,04%) δίαιτα χαμηλός-δόσεων (των διαβητικών ποντικιών. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις με το πάγκρεας δεν φαίνονται να έχουν επιπτώσεις στην έκκριση ινσουλίνης, η οποία μπορεί να αποδειχθεί από τις μακροπρόθεσμες μελέτες στους κερκοπίθηκους, όπου το resveratrol (και περιορισμός θερμίδας) είναι όλο σχετικό με το βελτιωμένο έλεγχο ζάχαρης αίματος, όχι έκκριση ινσουλίνης.

2.Adipocytes προέρχονται από τα mesenchymal κύτταρα, που είναι pluripotent βλαστικά κύτταρα που μπορούν να γίνουν κύτταρα μυών (κύτταρα μυών), adipocytes, τα κύτταρα κόκκαλων (osteoblasts) ή chondrocytes (chondrocytes). Η γενική έννοια για το πώς το resveratrol έχει επιπτώσεις στον παχύ μεταβολισμό είναι ότι αποτρέπει τα mesenchymal κύτταρα από τη μετατροπή σε παχιά κύτταρα, με αυτόν τον τρόπο ωφελώντας έμμεσα άλλες διαβάσεις. Επομένως, (θεωρητικά) έμμεσα θα ωφελήσει την υγεία κόκκαλων και την υγεία μυών για μια μακρά περίοδο του χρόνου.

3.In προ-adipocytes-προ (το στάδιο μεταξύ των mesenchymal κυττάρων και adipocytes), επέμβαση resveratrol μπορούν να οδηγήσουν σε μια μείωση στη βιωσιμότητα προ-adipocytes-προ και να μειώσουν τη διαφοροποίηση με την αύξηση SIRT1, εμποδίζοντας τους παράγοντες PPARγ μεταγραφής και CCAAT, που είναι το προηγούμενο Adipocytes διαφοροποιεί σε δύο είδη πρωτεϊνών που απαιτούνται για τα ώριμα adipocytes. Αυτό μπορεί να μειώσει τη βιωσιμότητα κυττάρων, και όταν η συγκέντρωση είναι 25-50uM, μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση των λιπιδίων μέσα προ-adipocytes-προ.

τα ώριμα adipocytes 4.In, resveratrol μπορούν να προκαλέσουν το apoptosis (ενδεχομένως μέσω της μη-SIRT1-μεσολαβημένης σύμπραξης και του TNF-α-μεσολαβημένου apoptosis) και αυξάνουν εφεδρίνη-προκληθε'ν lipolysis, μειώνοντας ινσουλίνη-προκληθε'ν Adipogenesis και την αυξανόμενη λήψη γλυκόζης ινσουλίνης ενδιάμεση στα παχιά κύτταρα. Στην ουσία, το resveratrol εμφανίζεται να έχει τα ασήμαντα οφέλη για τον παχύ μεταβολισμό στα ενήλικα κύτταρα και προ-adipocytes-προ. Αυτοί οι μηχανισμοί δείχνουν ότι το resveratrol μπορεί να είναι καλός μακροπρόθεσμος πράκτορας αντι-παχυσαρκίας, αλλά οι ανωτέρω μηχανισμοί είναι απίθανο να προκαλέσουν την παχιά απώλεια σε ένα λίγο χρονικό διάστημα.

5.In το συκώτι, resveratrol εμφανίζονται να είναι σε θέση να προλάβουν τον καρκίνο από τον αντι-πολλαπλασιασμό του ηπατοκυτταρικού καρκινώματος τεχνητό, και λόγω αυτών των προστατευτικών αποτελεσμάτων, το resveratrol μελετάται αυτήν την περίοδο για την πρόληψη μεταστάσεων συκωτιού.

 
4. Εφαρμογή της υγιούς προσοχής Resveratrol
1. Πρόσθετες ουσίες τροφίμων
2. Βιομηχανία ποτών
3. Βιομηχανία τομέα εστιάσεως
4. Βιομηχανία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης
5. Ιατρική βιομηχανία
 
5. FAQ της υγιούς προσοχής Resveratrol
Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;

Α: Είμαστε εργοστάσιο.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;

Α: Γενικά είναι 5-7 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα. ή είναι 7-15 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι στο απόθεμα, είναι σύμφωνα με την ποσότητα.

Q: Παρέχετε τα δείγματα; είναι ελεύθερο ή πρόσθετο;

Α: Ναι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε το δείγμα χρεώνουμε δωρεάν αλλά δεν πληρώνουμε το κόστος του φορτίου.

Q: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;

Α: Payment=1000USD<>, 30% T/T εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από την αποστολή.
Εάν έχετε μια άλλη ερώτηση, pls αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με όπως κατωτέρω

 

6. Επίδειξη της υγιούς προσοχής Resveratrol

EINECS 610-504-8 παράτασης ζωής δια την υγιή προσοχή Resveratrol σκονών Resveratrol 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Betty

WhatsApp : +8613653674147