products

99% καλλυντικό ουσιαστικό πετρέλαιο CAS 8024-22-4 σπόρου σταφυλιών εκχυλισμάτων φυτού βαθμού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Bolin
Πιστοποίηση: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Αριθμό μοντέλου: Πετρέλαιο εγκαταστάσεων
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα ανά Μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Ουσιαστικό πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών Ποικιλία: Πετρέλαιο εκχυλισμάτων φυτού
Μέρος: Σπόρος Τύπος εξαγωγής: Υγρός-στερεά εξαγωγή
Συσκευασία: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Βαθμός: Βαθμός τροφίμων
Χρώμα: Χλωμιάστε - κίτρινο υγρό Εφαρμογή: Υγεία & Φροντίδα δέρματος
Θέση προέλευσης: Κίνα Αγνότητα: 99%
Υψηλό φως:

Καλλυντικό ουσιαστικό πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών βαθμού

,

Ουσιαστικό πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών εκχυλισμάτων φυτού

,

99% Grapeseed πετρέλαιο μεταφορέων


Περιγραφή προϊόντων

Τρόφιμα και καλλυντικό Grapeseed βαθμού ουσιαστικό έλαιο CAS 8024-22-4

1. Εισαγωγή Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

Οι διαφορετικές ποικιλίες των σπόρων σταφυλιών και επηρεασθείς από το ώριμο περιβάλλον τους, η περιεκτικότητα σε πετρέλαιο των σπόρων σταφυλιών είναι για 6% σε 22%, και το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών είναι το κύριο προϊόν που αναπτύσσεται από τους σπόρους σταφυλιών. Grapeseed το πετρέλαιο είναι ένα αρίστης ποιότητας λάδι που λαμβάνεται από την περαιτέρω επεξεργασία των σπόρων σταφυλιών, ένα υποπροϊόν της οινοποίησης ή της συμπίεσης χυμού φρούτων. Grapeseed το πετρέλαιο αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές ως μη τοξικό και αβλαβές λειτουργικό πετρέλαιο που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπα υγιεινής τροφίμων λόγω του μοναδικού αρώματος κρασιού του, του αρώματος σταφυλιών και ποικίλων θρεπτικών ουσιών. Θεραπευτική επίδραση. Grapeseed το πετρέλαιο είναι ένα είδος λαδιού με τη μεγάλη εμπορική αξία. Έχει αναπτυχθεί πλήρως στην Ιταλία και τη Γαλλία. Αυτήν την περίοδο, στις χώρες και τις περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Ιαπωνία, grapeseed το πετρέλαιο χρησιμοποιείται ως αρίστης ποιότητας θρεπτικό πετρέλαιο Chemicalbook για τα νήπια και τους ηλικιωμένους. Grapeseed το πετρέλαιο έχει γίνει ένα πιθανό προϊόν με την υψηλή θρεπτική αξία και την ανώτερη βιολογική δραστηριότητά του. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα grapeseed στο πετρέλαιο αποτελούν περισσότερο από 91% των συνολικών λιπαρών οξέων. Μεταξύ τους, το λινελαϊκό οξύ και το ελαϊκό οξύ είναι τα κύρια συστατικά, που αποτελούν 86% σε 91% των συνολικών λιπαρών οξέων, τα οποία είναι χαρακτηριστικά λινελαϊκά όξινος-ελαϊκά όξινα πετρέλαια τύπων. Επιπλέον, grapeseed το πετρέλαιο περιέχει έναν μεγάλο αριθμό βιοενεργών συστατικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε (VE), phytosterols, polyphenols, squalene και των καρωτινοειδών, κ.λπ. Η παρουσία αυτής της υγείας concomitants κάνει grapeseed το πετρέλαιο να έχει την υψηλή θρεπτική υγεία που μπορεί να ενισχύσει την ασυλία, να ρυθμίσει το μεταβολισμό σωμάτων, καρκίνος πάλης, χαμηλότερη χοληστερόλη, να χάσει το βάρος, να ρυθμίσει τα σάκχαρα αίματος και τα λιπίδια αίματος, να καθυστερήσει atherosclerosis, και να αντισταθεί στην οξείδωση.


2. Παράμετροι Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

Όνομα προϊόντων Grapeseed ουσιαστικό πετρέλαιο
Βαθμός

Βαθμός τροφίμων

Μέρος χρησιμοποιούμενο Σπόρος
Εμφάνιση Ανοικτό κίτρινο υγρό
CAS 8024-22-4
Προδιαγραφή 99%

 

 

3. Λειτουργίες Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

1. Το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών αναπτύσσει την αντιοξειδωτική δραστηριότητα της σάρωσης των ελεύθερων ριζοσπαστών, της βελτίωσης της peroxidative ζημίας λιπιδίων, της μείωσης του περιεχομένου malondialdehyde στο αίμα και της αύξησης της δραστηριότητας peroxidase. Η αντιοξειδωτική ικανότητά της είναι ισχυρότερη από αυτή primrose βραδιού του πετρελαίου, πετρέλαιο perilla, κοινά φυτικά έλαια όπως flaxseed η γήρανση καθυστέρησης ελαιοδοχείων.
2. Το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών έχει τη λειτουργία της παρεμπόδισης της παχυσαρκίας. Η δραστηριότητα είναι στενά συνδεδεμένη στα ακόρεστα λιπαρά οξέα και tocotrienols περιλαμβάνεται σε το. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα μπορούν να μειώσουν τη συσσώρευση του λίπους σωμάτων με την υποκίνηση της υπεροξείδωσης λιπιδίων στον ιστό συκωτιού, την παρεμπόδιση του lipogenesis στον ιστό συκωτιού, και την προώθηση της οξείδωσης των λιπαρών οξέων στους μυς.
3. Αντιφλεγμονώδης.
4. Χαμήλωμα των λιπιδίων αίματος. Η επίδραση grapeseed του πετρελαίου στο χαμήλωμα των λιπιδίων αίματος συσχετίζεται κυρίως με το υψηλό περιεχόμενο του λινελαϊκού οξέος grapeseed στο πετρέλαιο. Οι στερόλες στο ελαιοδοχείο μειώνουν επίσης το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα με τη μείωση της απορρόφησης της εντερικής χοληστερόλης. Άλλο Grapeseed αποτελεσμάτων πετρέλαιο έχει μια καλή προστατευτική επίδραση στη ζημία ακτινοβολίας.

 

4. Εφαρμογή Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

1. Χρησιμοποιείται ως αρίστης ποιότητας θρεπτικό έλαιο για τα νήπια και τους ηλικιωμένους και αρίστης ποιότητας έλαιο υγειονομικής περίθαλψης για τους εργαζομένους και τους πιλότους μεγάλου υψομέτρου.
2. Δημοφιλές λάδι υψηλών σημείων.
3. Σαν πρώτη ύλη για τα προηγμένα καλλυντικά, τα προϊόντα και τα φάρμακα υγειονομικής περίθαλψης.

 

5. FAQ Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

Q1: Πώς να επιβεβαιώσει την ποιότητα των προϊόντων πρίν τοποθετεί μια διαταγή;
Απάντηση: Τα δείγματα μπορούν να παρασχεθούν δωρεάν, και έχουμε μια έκθεση επιθεώρησης που παρουσιάζεται από μια επιτακτική αντιπροσωπεία επιθεώρησης τρίτων.
Ερώτηση 2: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας;
Α: Για τα υθηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα, οι ενάρξεις MOQ μας από 10 γραμμάρια. Για άλλα χαμηλής αξίας προϊόντα, τις ελάχιστες ενάρξεις ποσότητας διαταγής μας από 100g και 1kg
Ερώτηση 3: Παρέχετε OEM/ODM;
Α: Φυσικά μπορείτε. Είμαστε επιχείρηση που συνδυάζει τη βιομηχανία και το εμπόριο.
Ερώτηση 4: Πότε θα παραδοθεί;
Α: 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή. Θα αλλάξει σύμφωνα με την ποσότητα.
Ερώτηση 5: Πώς να διατάξει και να πληρώσει;
Α: Θα σας το στείλουμε σε. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε από τη μεταφορά καλωδίων, Western Union, μεταβίβαση, PayPal, επιστολή της πίστωσης
Ερώτηση 6: Παρέχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;
Α: Η υπηρεσία 24*7 είναι για σας.

 

6. Επίδειξη Grapeseed του ουσιαστικού πετρελαίου

 99% καλλυντικό ουσιαστικό πετρέλαιο CAS 8024-22-4 σπόρου σταφυλιών εκχυλισμάτων φυτού βαθμού 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Betty

WhatsApp : +8613653674147