products

Καλλυντικό Aloe Βέρα Oil βαθμού 99% Hala για Lightening CAS 85507-69-3 δερμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Bolin
Πιστοποίηση: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Αριθμό μοντέλου: Πετρέλαιο εγκαταστάσεων
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 χιλιόγραμμο/χιλιόγραμμα ανά Μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Aloe Βέρα Oil Ποικιλία: Πετρέλαιο εκχυλισμάτων φυτού
Μέρος: Ολόκληρος Τύπος εξαγωγής: Υγρός-στερεά εξαγωγή
Συσκευασία: ΤΥΜΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Βαθμός: Βαθμός τροφίμων
Χρώμα: Ανοικτό κίτρινο υγρό Εφαρμογή: Skincare
Θέση προέλευσης: Κίνα Αγνότητα: 99%
Υψηλό φως:

Aloe Βέρα Oil CAS 85507-69-3 για το δέρμα

,

99% καλλυντικό Aloe Βέρα Oil βαθμού

,

Ανοικτό κίτρινο Aloe Βέρα Oil Halal


Περιγραφή προϊόντων

Καλλυντικό Aloe Βέρα Oil βαθμού για Lightening CAS 85507-69-3 δερμάτων

1. Εισαγωγή Aloe Βέρα Oil

Aloe το πετρέλαιο της Βέρα, κινεζική αλλιώς aloe ουσία της Βέρα, aloe εκχύλισμα λουλουδιών της Βέρα, aloe απόσπασμα φύλλων της Βέρα και aloe απόσπασμα της Βέρα, είναι ένα φυσικό φυτικό έλαιο που αποτελείται κυρίως από τα λιπαρά οξέα C12~C14, κίτρινο διαφανές ελαιούχο υγρό, τα κύρια συστατικά: aloe πολυσακχαρίτης της Βέρα, πρωτεΐνη, αμινοξέα, κ.λπ. Λαμβάνεται με την εξαγωγή του μέρους λιπιδίων aloe των φύλλων της Βέρα, η όξινη αξία της είναι κάτω από 1, η αξία εστέρα είναι 192~201, και η περιεκτικότητα σε νερό είναι κάτω από 0,25%. Aloe το πετρέλαιο της Βέρα είναι ένα διαφανές πράσινο υγρό σε 25°C με έναν συνολικό πληθυσμό βακτηρίων λιγότερων από 10 οργανισμούς ανά γραμμάριο. Aloe το πετρέλαιο της Βέρα περιέχει τα καρωτινοειδή, το aloe-emodin και τα παράγωγά του, το χρώμα είναι ελαφρύ κιτρινοπράσινο turbid υγρό, το κύριο συστατικό είναι μικτό glyceride λιπαρού οξέος, και το ελαϊκό οξύ είναι το κύριο συστατικό. Aloe το πετρέλαιο της Βέρα είναι ένα μίγμα triglycerides, κ.λπ. Το σημείο τήξης και το σημείο ψύξης είναι σε μια σειρά θερμοκρασίας, γενικά μεταξύ 40 και 50 ° Γ. Η συγκεκριμένη πυκνότητα είναι μικρότερη από αυτή του νερού, το οποίο μειώνεται με την αύξηση του μοριακού βάρους και αυξάνεται με την αύξηση unsaturation. Ο δείκτης διάθλασης aloe του πετρελαίου της Βέρα αυξάνεται με την αύξηση του μοριακού βάρους και αυξάνεται με την αύξηση του διπλού δεσμού. Ένας κλιμένος διπλός δεσμός υπάρχει και έχει έναν υψηλότερο δείκτη διάθλασης από τις παρόμοιες non-conjugated ενώσεις διπλών δεσμών.


2. Παράμετροι Aloe Βέρα Oil

Όνομα προϊόντων Aloe Βέρα Oil
Βαθμός

Καλλυντικός βαθμός

Μέρος χρησιμοποιούμενο Ολόκληρος
Εμφάνιση Ανοικτό κίτρινο υγρό
CAS 85507-69-3
Προδιαγραφή 99%

 

 

3. Λειτουργίες Aloe Βέρα Oil

1. Aloe το πετρέλαιο της Βέρα περιέχει τις φυσικές κολλοειδείς ουσίες, που έχουν τις ισχυρές διαπερνώντας ουσίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις θρεπτικές ουσίες να διαπεράσουν στο σαπούνι δερμάτων, και να έχουν τον ισχυρό καθαρισμό και τα αντιβακτηριακά αποτελέσματα.
2. Έχει τα αποτελέσματα της μείωσης της ανάφλεξης, της διόγκωσης, της εμποδίζοντας βακτηριακής αύξησης, ανακουφίζοντας να φαγουρίσει και του πόνου.
3. Aloe το πετρέλαιο της Βέρα έχει τα άμεσα αποτελέσματα ομορφιάς όπως η ενυδάτωση, η λεύκανση και η αφαίρεση φακίδων, αντι-γηράσκων, και αντι-αλλεργικός. Συγχρόνως, μπορεί να εμποδίσει τους παθογόνους μικροοργανισμούς και βακτηρίδια στην επιφάνεια δερμάτων, να σκοτώσουν τα άκαρια που είναι επιβλαβή στο ανθρώπινο δέρμα, αποτρέπουν την αναπαραγωγή των μικροοργανισμών στην επιφάνεια σωμάτων, και αποτρέπουν το περιστατικό των ασθενειών δερμάτων. Κατάλληλος για το ελαιούχο δέρμα, ισορροπία, εμποδίστε sebum την έκκριση, προωθεί τη θεραπεία πληγών.
4. Η βήτα-καροτίνη που περιλαμβάνεται aloe στο ελαιοδοχείο της Βέρα ενισχύει τη θεραπευτική επίδραση της ακτινοθεραπείας και της χημειοθεραπείας στους όγκους, μειώνει την επίδραση δηλητηρίασής τους στο σώμα, και βελτιώνει τον άνοσο ρόλο του οικοδεσπότη.
5. Οι αποσβήνοντας ελεύθεροι ριζοσπάστες και η παρεμπόδιση της παραγωγής των ελεύθερων ριζοσπαστών μπορούν αποτελεσματικά να εμποδίσουν την υπεροξείδωση λιπιδίων που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες.

 

4. Εφαρμογή Aloe Βέρα Oil

Aloe το πετρέλαιο της Βέρα περιέχει 169 είδη ευεργετικών συστατικών έμφυτων aloe Βέρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα τρόφιμα, τα καλλυντικά, την ιατρική, τη χημική βιομηχανία και άλλους τομείς, και έχει τα αποτελέσματα υγειονομικής περίθαλψης και ομορφιάς ότι άλλο ελαιοδοχείο να μην αντικαταστήσουν. Επειδή το πετρέλαιο είναι φρέσκο, λεπτός και αναπνεύσιμος, μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα 100% αδιάλυτο ή να χρησιμοποιηθεί με τα ουσιαστικά πετρέλαια. Όταν χρησιμοποιείται στην ιατρική και τα καλλυντικά, η αξία ιωδίου πρέπει να είναι 80~100, η saponification αξία πρέπει να είναι 185~195, και η συγκεκριμένη πυκνότητα πρέπει να είναι για 0.903/20℃.

 

5. FAQ Aloe Βέρα Oil

Q1: Πώς να επιβεβαιώσει την ποιότητα των προϊόντων πρίν τοποθετεί μια διαταγή;
Απάντηση: Τα δείγματα μπορούν να παρασχεθούν δωρεάν, και έχουμε μια έκθεση επιθεώρησης που παρουσιάζεται από μια επιτακτική αντιπροσωπεία επιθεώρησης τρίτων.
Ερώτηση 2: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας;
Α: Για τα υθηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα, οι ενάρξεις MOQ μας από 10 γραμμάρια. Για άλλα χαμηλής αξίας προϊόντα, τις ελάχιστες ενάρξεις ποσότητας διαταγής μας από 100g και 1kg
Ερώτηση 3: Παρέχετε OEM/ODM;
Α: Φυσικά μπορείτε. Είμαστε επιχείρηση που συνδυάζει τη βιομηχανία και το εμπόριο.
Ερώτηση 4: Πότε θα παραδοθεί;
Α: 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή. Θα αλλάξει σύμφωνα με την ποσότητα.
Ερώτηση 5: Πώς να διατάξει και να πληρώσει;
Α: Θα σας το στείλουμε σε. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε από τη μεταφορά καλωδίων, Western Union, μεταβίβαση, PayPal, επιστολή της πίστωσης
Ερώτηση 6: Παρέχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;
Α: Η υπηρεσία 24*7 είναι για σας.

 

6. Επίδειξη Aloe Βέρα Oil

 Καλλυντικό Aloe Βέρα Oil βαθμού 99% Hala για Lightening CAS 85507-69-3 δερμάτων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Betty

WhatsApp : +8613653674147